SUGO EINDHOVEN NIEUWSTRAAT

SUGO EINDHOVEN NIEUWSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugo Eindhoven Nieuwstraat. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 11:10 Duurde te lang, was te duur. Pizza was taai.
25 jul 2022 om 7:11 Lasagne was top, pizza wat minder. Hard en droog.
24 jun 2022 om 20:16 Pizza was echt verrukkelijk. Echter de toetjes misten en dit kon niet opgelost worden met Sugo. Telefoon ligt van de haak, op meerdere tijdstippen gepoogd te bellen. Jammer, klacht ingediend.
13 mei 2022 om 22:38 One wrong item delivered. Ordered classic mac n cheese. Got bolognese. Whatever, ok. Pizza was good!
2 mrt 2022 om 7:58 Zo goed dat ik hier blijf bestellen.
1 mrt 2022 om 20:04 Besteld na alle positieve recensies en het restaurant levert uitstekende kwaliteit. Een fluffy Italiaanse pizza met echte mozzarella (meer dan genoeg) vers en krokant gebakken. Plus fatsoenlijke bezorging. Een topper!
23 feb 2022 om 12:24 Delivery was good. The food was not great- I ordered for first time after a break and I think the quality dropped. Everything tasted very sweet - the pizza and lasagne. Cheeecake was ultimately just whipped cream. Hope goed back to old quality!
12 feb 2022 om 15:31 Voor eten was echt lekker en precies genoeg portie. Voor bezorging was ook snel genoeg. Ik kan alles beste zegen
8 feb 2022 om 22:03 Was wel jammer dat ie niet echt warm was...maar was wel weer heerlijk...
31 jan 2022 om 9:35 Little bit greasy but perfect.
18 jan 2022 om 8:27 Pizza was heerlijk, maar niet meer erg warm..
15 jan 2022 om 22:16 Love the pizza but for the second time I get the order 1 hour earlier than ordered. Annoying